Wednesday, 9 November 2011




Hm, kau nampak apa yg tertera dekat atas tu? Okay text tu from my ex-member. Dia send text ni after kitaorang dah break as bestfriends! :/ Memang perit aku lalui semua ni. Siapa tak sedih kehilangan kawan kan? Wtvr -.- Biarla semuanya dah berlaku dan berlalu. Salah aku jgk en. Now kitaorang just kawan biasa je. Yg aku boleh buat skrg cuma pasrah, pasrah dan pasrah.  

#Act dah lama dapat text ni, but takde masa nak update. Aku still simpan sbb ayat dia menyayat hati, haha xD Thankyou for reading! Suka? Tekan button Like!

(Manada button like aku nak tipu skjp, hahaha k diam :/)


No comments:

Post a Comment

Followers ^^v