Saturday, 10 March 2012

Aku nak kau tahu.
Yang aku bukan sengaja nak berahsia dengan kau. Kau kawan aku.
Bersebab aku tak nak bagitahu kau. And kau dah tahu kan sebab apa? Yaaaa.
Orang yg selama ni kau sebut, tanya apa nama dia. Dan orang tu lah yg aku suka :') Byk kali aku tanya kau suka dia ke tak kan. Kau sedar kan? Jawapan kau tak. Tapi aku tetap rasa yg kau macam suka dia. So aku decide tak nak bagitahu kau. Hmph :/ Tak sangka kau tacing sampai camtu sekali. Sorry lah kalau aku dah lukakan hati kau. Kalau mmg kau suka dia, terus terang dgn aku. Aku boleh undur. Aku tak nak hilang kawan just sebab ni. Okay :)





No comments:

Post a Comment

Followers ^^v