Saturday, 3 December 2011

Harimau-VS-Garuda

Mana yang kuat? Mestila harimau kan. Yup, aku tahu tak baik berlagak. Okay, rezeki masing-masing siapa yang tahu tapi harimau memang selamanya kuat kan :) Selamanya harimau malaya. Elele lele lele yalalalalala~
MENGAUMMMMMM! *gedik

Comel kan? Atoto~
Cuba bayangkan kalau cerita melayu buat harimau lawan manusia macam cerita indon tu?
Gila lah tak boleh bla! (Er, waris jari hantu okay lagi!)


Kelakar tengok cerita dongeng petang2 tu. Sebab? Bawak garuda masuk berlakon dengan indon pahlawan konon. Hem! Ehm, tuihh :p Garuda lenyap, ular dengan lipan pun jadilah. Memang sakai kau tahu. Tahu tak sakai tu apa? Sakai tu orang asli.

*Aku tahu ni kira mengutuk. Tapi memang betul kan? Lahai okay kesah lah? Act tak ada kena mengena dengan apa pun, aku bosan aku update. Hilang sikit rasa bosan ._. Ok.

No comments:

Post a Comment

Followers ^^v