Thursday, 8 December 2011

OMK!! (Like Story Romeo&Makcik Juliet) atete.
OMK!! Kenapa ha? Kenapa? Kenapa tetibe aku rindu dorang? Kenapa tetibe aku rindu time aku berada dalam darjah4?! Nak tahu cerita ni. Jom datang dekat2. *mula bercerita*

-Aku rindu time aku darjah4. Full of memories! Full of best! Kenapa la keluarga aku kena pindah SU? Hm, kalau la kan aku tak pindah kan mesti darjah5 tu aku still with dorang. Sebab cikgu tentukan yg time kitaorang darjah5, satu classmate masuk kelas yg sama. Eh eh kecuali tiga orang ni termasuk sekali ex-bf aku MN. Tiga jantan ni kelas depan. Aku je tak haha. Dorg semua memang baik, tak pernah aku gaduh dengan dorang. Birthday aku mesti dorang bagi hadiah apalagi member aku. Yang tak rapat pun bagi, dikirakan beberapa orang jela yang bagi hadiah dkt aku dan tak mungkin aku lupakan yg pertama bagi hadiah dekat aku. My besties forever and ever! :'/ Imissyou friend. Memang aku beruntung sangat dapat kwn yg baik gilee macam korg en. Thankyou guys! :'* Aku je tak sempat bagi. Sebab pindah la katakan. Apa jenis kawan mcm aku ni. Aku rasa bersalah sgt. Kitaorg pun ada brlakon tau cerita sutera maya lakonan ayuni-maya melina (fasha sandha), aku-maya zulaikha (ayu raudhah), liyana-maya karina (intan ladyana), syuhada-maya sofia (faezah elai). alaa aku ika yang boleh dengar apa yg akn trjadi tu yg pelik2 gila2 tu haha :p *dia* je taknak main. tak sihat, hm :/ tak lupa juga amelia, jiran aku. kitaorg ptg2 mesti main badminton sama2. umar pun, time tu dia darjah5 ke 6. kawan abg aku azri. *sunyi* hm, aku rindu gila nak mati kat korg tahu tak?! Korg ingat aku tak ayuni si puteri cantik, liyana si comel manja, syuhada si cun tomboy, hannan si budak alim, julaili si tembam comel, azmira si budak baik, dayang si budak sabah, rene si mix, nazatul&izzah si garang, nizar si **** hehe, adzim si perasan tapi baik, zaidi si penggatal and others sorry kalau lupa nama tapi aku memang tak pernah lupakan korg! Kalau korg nak tahu aku mmg nak mati sbb rindukan korg. *hugs* bagi perempuan. aku pun takan lupa abg2 kakak2 darjah6 tu, abg hilman, kak manda, ferqen, kak nadia. cikgu yg rapat sgt dengan aku, ckg azrul, ckg pss yg melantik aku sndiri mnjadi pengawas pss, i'm sorry teacher. i'm forget your name. million sorry! ckg george and ckg marzana. imisshyouu badly teacher :'( Bila dapat jumpa org yg trsayang lg? Seriously, aku mmg rindu korg! korg tak prcaya? belah dada aku ni ha! acu pistol pastu baru boleh belah haha lol. Hm, kalau ada jodoh kita jumpa lagi bye :')



No comments:

Post a Comment

Followers ^^v